Qendra Psiko – Sociale “Vatra” ashtu sikurse cdo vit, sjell tek ju Raportin Vjetor 2010 te publikuar se fundmi, me mbeshtetje financiare te USAID nepermjet IOM.

Qendra Psiko – Sociale Vatra ashtu sikurse cdo vit, sjell tek ju Raportin Vjetor 2010 te publikuar se fundmi, me mbeshtetje financiare te USAID nepermjet projektit te zbatuar nga IOM : “Fuqizimi i kapaciteteve Shqiptare Kunder Trafikimit”.

Ne kete raport ju do te gjeni informacion mbi:

Situaten aktuale ne Shqiperi mbi fenomenet e trafikimit njerezor dhe dhunes ne familje, bazuar ne te dhenat dhe statistikat mbi perfitueset qe jane trajtuar direkt nga programet qe ka zbatuar Vatra;
Projektet e zbatuara gjate vitit me donatoret mbeshtetes perkates;
Pjesemarja e stafit te Vatres ne aktivitete te ndryshme kombetare e nderkombetare;
Prioritetet e Vatres per vitet ne vazhdim;
Raport i detajuar financiar Vjetor 2010 si dhe Raportet e Auditimit.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *