“Qendër shërbimesh komunitare dhe rezidenciale për viktima të trafikimit njerëzor dhe dhunës me bazë gjinore”

“Qendër shërbimesh komunitare dhe rezidenciale për viktima të trafikimit njerëzor dhe dhunës me bazë gjinore”

Broshurë informuese rreth shërbimeve komunitare dhe rezidenciale të ofruara nga Qendra Psiko-Sociale “Vatra” .
Publikimi i këtij materiali është mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla të Komisionit për Demokraci i Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *