Aktivitet me nxënës të Shkollës së Mesme “Halim Xhelo”, Vlorë për informimin e tyre rreth dhunës në familje.

15 Dhjetor 2014- Aktivitet me nxënës të Shkollës së Mesme “Halim Xhelo”, Vlorë për informimin e tyre rreth dhunës në familje. Bashkëpunëtorë në këtë aktivitet ishin: Qendra Psiko-Sociale “Vatra”, Drejtoria e Policisë, Vlorë, Njësia e Dhunës në Familje dhe Barazisë Gjinore dhe Njësia për Mbrojtjen e Fëmijëve, Bashkia Vlorë, Drejtoria e Shëndetit Publik, Vlorë, Observatori Për të Drejtat e Fëmijëve, Qarku Vlorë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *