Aktivitet me gra dhe vajza për informimin e tyre rreth dhunës në familje organizuar në kuadër të 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës

4 Dhjetor 2014 – Aktivitet me gra dhe vajza për informimin e tyre rreth dhunës në familje organizuar në kuadër të 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës. Bashkëpunëtorë në këtë aktivitet ishin: Qendra Psiko-Sociale “Vatra”, Drejtoria e Policisë, Vlorë, Drejtoria Rajonale e Shërbimit Social Shtetëror, Vlorë, Drejtoria e Shëndetit Publik, Vlorë, Njësia e Dhunës në Familje dhe Barazisë Gjinore dhe Njësia për Mbrojtjen e Fëmijëve, Bashkia Vlorë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *