Prokurim per detergjente dhe mjete te higjenes personale per Strehezen Vatra

Lënda: Kërkesë për ofertë për materiale higjenike dhe detergjentë.

Qendra Psiko-Sociale “Vatra” menaxhon një institucion rezidencial për gra, vajza dhe fëmijë ku, ndër të tjera, plotëson nevojat për materiale të higjenës personale dhe detergjentë të përfituesve.

Kryesisht kryhen blerje sipas artikujve të poshtëshënuar:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *