PROJEKT NE FUSHEN E PARANDALIMIT

Ne 1 Shtator 2008, stafi Vatres rifilloi zbatimin e projektit : “Fushate sensibilizimi per ndergjegjesimin e komunitetit rom, per rrezikun qe paraqet trafikimi i qenieve njerezore, si dhe riintegrimi i viktimave te ketij trafiku”, financuar nga Ndihma e Kishes Norvegjeze (NCA).
Ky projekt do te realizohet ne zonat rurale : Novosele dhe Llaktund te rrethit te Vlores, si dhe Levan dhe Roskovec te rrethit te Fierit, per nje periudhe 6-mujore Shtator 2008 – Shkurt 2009.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *