Postera

“Ndal Trafikimit të Qënieve Njerëzore” (2014)

Lexo me shume

Poster i realizuar në kuadër të Projektit “Parandalimi i trafikimit njerëzor- Forcimi i asistencës për ish viktimat e trafikimit/viktimat e mundshme të trafikimit”, financuar nga Fondacioni Postkod, Suedi dhe Fondacioni Kvinna Till Kvinna, Suedi.. Partnerë ne Projekt Qendra Psiko-Sociale “Vatra”,Vlorë”, “Agritra Vision”, Dibër dhe “Gruaja tek Gruaja”, Shkodër.

“Informohu & Kërko” (2013)

“Informohu & Kërko” (2013)

Thyej Heshtjen! (2011) Denonco Dhunen!

Thyej Heshtjen! (2011)
Denonco Dhunen!

Dhuna Vret! ( 2008 )

Dhuna Vret! ( 2008 )