“Personat që mund të jenë Viktima të Trafikimit ose duan të ndihmojnë Viktimat e Trafikimit”

“Personat që mund të jenë Viktima të Trafikimit ose duan të ndihmojnë Viktimat e Trafikimit”

Kjo fletë informuese  u prodhua nga Qendra Psiko-Sociale “Vatra” në bashkëpunim  me Zyrën e Koordinatorit Kombëtar Kundër Trafikimit të Personave/ Ministria e Punëve të Brendshme, në kuadër të projektit  “Identifikimi dhe mbrojtja ndërsektoriale  për fëmijët, viktima të trafikimit/viktima të mundshme të trafikimit dhe fëmijët e viktimave të trafikimit”, pjesë e skemës së granteve të projektit “Përfshirja e Shoqërisë Civile për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri” i financuar nga Bashkimi Evropian dhe i mbështetur nga Save the Children në partneritet me Terre des

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *