Marshim Publik me temë: “Trafikimi i personave është krim! Bashkohu edhe Ti për ta ndaluar atë”

Në kuadër të javës anti-trafik, 18 – 24 Tetor 2014, në datën 18 Tetor, Dita Europiane Kundër Trafikimit, në qytetin e Vlorës u organizua marshimi publik me sloganin “TRAFIKIMI PERSONAVE ËSHTË KRIM! BASHKOHU DHE TI PËR TA NDALUR ATË!”. Ky aktivitet u realizua nga Qendra “Vatra” në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme/Zyra e Koordinatorit Kombëtar Antitrafik, Policia e Shtetit, Shërbimi Social Shtetëror, Vlorë, Drejtoria Arsimore, Vlorë, Njësia për Mbrojtjen e Fëmijëve, Vlorë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *