Faleminderit Ministria e Brendshme /Zyra e Koordinatorit Kombëtar Antitrafik dhe CARITAS ALBANIA për dhuratat e bukura në këtë fundvit për përfitueset që po asistohen nga Qendra Psiko-Sociale “Vatra”, Vlorë.

31 Dhjetor 2014 – Faleminderit Ministria e Brendshme /Zyra e Koordinatorit Kombëtar Antitrafik dhe CARITAS ALBANIA për dhuratat e bukura në këtë fundvit për përfitueset që po asistohen nga Qendra Psiko-Sociale “Vatra”, Vlorë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *