Aktivitet sensibilizues ndaj fenomenit të trafikimit të qënieve njerëzore

Me rastin e Ditës Europiane Kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzore, datë 18 Tetor Qendra Psiko-Sociale “Vatra” në bashkëpunim me Bashkinë Vlorë, Drejtorinë e Shëndetit Publik, Vlorë, Qendrën “Aulona”, Vlorë, Drejtorinë e Policisë Vlorë/Seksioni Antitrafik realizoi një aktivitet sensibilizues ndaj fenomenit të trafikimit të qënieve njerëzore. Aktiviteti konsistoi në shpërndarjen e materialeve sensibilizuese në komunitet. Në ambientet e jashtme të Kinoteatrit të qytetit u vendos një stendë me fletëpalosje, broshura dhe komuniteti kishte akses të lire në to.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *